top of page
LAM.png

Love After Marriage

TURNING INTEREST INTO ACTION

Suomen ensimmäinen LAM avioliitto -työpaja pidettiin 21.-25.7.2012


Vahvat avioliitot ovat Jumalan suunnitelman perustana. Monesti vertaamme liittojamme siihen, mitä näemme ympärillämme, mutta mikä onkaan Jumalan suunnitelma ja Hänen sydämensä liittojamme ja ihmissuhteitamme kohtaan? Jumalan suunnitelma on parempi ja Hänellä on tarjota niin paljon enemmän kuin mitä osaamme edes ajatella.


Love After Marriage -kurssi tuo tuoretta Jumalan valtakunnan näkökulmaa avioliittoihin ja ihmissuhteisiin. Se vie pintaa syvemmälle käytännön toimintamallien taakse, auttaa kasvattamaan sydämen yhteyttä ihmisten välillä sekä antaa myös paljon hengellistä ymmärrystä asioista mitkä vaikuttavat taustalla. Tule ammentamaan yliluonnollista läpimurtoa, voimaa ja voitelua avioliittoosi, jotta se saisi kasvaa sellaiseksi, joksi Jumala on sen tarkoittanut! 


Love After Marriage -kurssilla saat tarpeellisen koulutuksen joka antaa myös työkalut avioliittotyöhön omassa vaikutuspiirissäsi. Kurssin päävetäjänä LAM Suomen työn koordinaattorit Sami & Saara Kemppainen sekä Niko & Päivi Kauppi. Opetusrunkona Suomen ensimmäisen työpajan Byrnen perheen opetukset DVD:n kautta. Englanninkielinen opetus suomeksi tulkattuna. Suomeksi tulkatut opetukset on kuvattu kesällä 2012 LAM-kurssilla Espoossa, jossa opettajina toimivat Lori ja Barry Byrne, Bethel-seurakunnasta, Kalifornian Reddingistä. Eli Englantia ymmärtävät voivat myös osallistua ja mikäli heitä on enemmänkin, niin voidaan myös tehdä englannin kielinen pienryhmäkin.


LAM omassa seurakunnassasi? 


Kesällä pidetty työpaja on kuvattu ja siitä on nyt tuotettu DVD-versio, minkä avulla työpajoja pystytään pitämään lisää Suomessa. Näissä DVD LAM työpajoissa samat elämiä muuttavat kesän opetukset tulevat DVD:n kautta ja kurssin aikaisemmin läpikäyneet tulevat itse ohjaamaan käytännön toiminnot. Seurakunnat ovat vetäneet kurssia yksi ilta viikossa -periaatteella, eli se menee läpi noin 4 kuukaudessa.


Noin puolet opetuksesta on luentoja ja toinen puoli pienryhmä- tai parityöskentelyä.


Jokainen osallistuja saa myös n.180 -sivuisen suomen kielisen työkirjan, missä on kaikki materiaali tehtäviin ym.

Tiedustelut mahdollisuuksista olla mukana projektissa: info@radicallove.fiEnsimmäinen seurakuntien itse järjestämä DVD LAM työpajja järjestettiin Helsingissä SUHE:lla marraskuussa. Mukaan lähti 24 avioparia!


Seuraava  DVD -työpaja alkoi 10.1.2013 ESY:llä Pasilassa vetäjinään Jani & Pia Pellikka. Siinä oli mukana 25 paria!

Lisää tietoja työpajoista englanniksi: www.loveaftermarriage.org

Työpajojen sisältö on suurimmilta osin kirjoitettu myös kirjaksi: Love After Marriage - Barry & Lori Byrne (englannin kielinen)

Tätä 267 -sivuista kirjaa on saatavissa meiltä 28€ hintaan + mahdolliset postikulut 4€

Loistava mahdollisuus niillekin, jotka eivät päässeet tai ole lähiaikoina tulossa workshoppeihin, päästä maistamaan Jumalan loistavaa suunnitelmaa avioliitoille. 

Much more info in English: www.loveaftermarriage.org

Vahvat avioliitot, vahvat johtajat & vahvat seurakunnat


Jumala on paljastamassa tuoretta strategiaa avioliitoille näinä aikoina. Hän tekee paljon uutta maailmassa ja koko seurakunta on heräämässä monilla alueilla aivan uudenlaiseen loistoon. Jotain täytyy muuttua myös avioliitoissa ja ihmissuhteissamme, jos haluamme saada tämän Jumalan liikkeen menestymään ja jatkumaan. 

Vahvat avioliitot ovat Jumalan suunnitelman perustana. Monesti vertaamme liittojamme siihen, mitä näemme ympärillämme, mutta mikä onkaan Jumalan suunnitelma ja Hänen sydämensä liittojamme ja ihmissuhteitamme kohtaan? Jumalan suunnitelma on parempi ja Hänellä on tarjota niin paljon enemmän kuin mitä osaamme edes ajatella.

Love After Marriage -työpajat ovat tuomassa tuoretta Jumalan valtakunnan näkökulmaa avioliittoihin ja ihmissuhteisiin. Työpajat vievät pintaa syvemmälle käytännön toimintamallien taakse, auttavat kasvattamaan sydämen yhteyttä ihmisten välillä sekä antavat myös paljon hengellistä ymmärrystä asioista mitkä vaikuttavat taustalla.

Koulutusten sisältö on ainutlaatuinen ja keskittyy erityisesti niihin aiheisiin, mitä Jumala Henkensä kauttaa nostaa esille juuri meitä suomalaisia varten.


Tule ammentamaan yliluonnollista läpimurtoa, voimaa ja voitelua avioliittoosi, jotta se saisi kasvaa sellaiseksi, joksi Jumala on sen tarkoittanut. 


Love After Marriage -työpajassa saat tarpeellisen koulutuksen joka antaa myös työkalut avioliittotyöhön omassa vaikutuspiirissäsi. Työpaja on tarkoitus kuvata ja tehdä siitä DVD jonka avulla mukana olleet voivat olla viemässä työtä eteenpäin omassa vaikutuspiirissään.


Kouluttajina Lori ja Barry Byrne, Bethel Church, Redding, Kalifornia 


Opetus tulkataan suomeksi!


Koko paketti on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi, jossa saatte rentoutua mukavassa ilmapiirissä poissa kotoa ilman mitään ylimääräistä vaivaa. Eli kaikki on valmista sitä varten, että voimme kaikki keskittyä olennaiseen :)Suosituksia: 


”Barry ja Lori ovat tänä päivänä yksiä eturivin johtajista avioliittotyön saralla. Dramaattiset muutokset ihmisten elämissä, joiden kanssa he työskentelevät, ovat johdonmukaisesti täynnä ihmeitä. He ovat luomassa intiimiyden tasoa, läpinäkyvyyttä ja herkkyyttä aviopareille, mikä on yllättävä jopa niille ketkä ajattelevat, että heillä on hyvä avioliitto. Suosittelen erittäin suuresti heidän palvelutyötä ja kaikkea, mitä voitte saada käsiinne näiltä eteviltä johtajilta.”


Danny Silk

Bethel -seurakunnan perhetyön pastori, Redding, Kalifornia

Kunnioituksen kulttuuri -kirjan kirjoittaja”Barry ja Lori Byrne ovat eräitä eniten yliluonnollisesti lahjakkaista ihmisistä, joita olen koskaan tavannut. Heidän kykynsä ennallistaa, kohentaa ja elävöittää aviopareja on todellinen ihme Jumalalta. Olen todistanut monien avioliittojen uudistuvan heidän palvelutyönsä kautta. Suosittelen heitä erittäin suuresti.”


Kris Vallotton

Bethel -seurakunnan apulaisjohtaja, Redding, Kalifornia

Elämä Kuninkaan perheessä sekä Anteeksiantamisen yliluonnollinen voima -kirjojen kirjoittaja”Terveelliset avioliitot ovat eläviä todistuksia ilmentäen Jumalan luontoa ja sydäntä. Oikein elettyinä avioliitot vaikuttavat kulttuuriin ja auttamat määrittämään arvoja ja tärkeysjärjestystä sukupolville luoden tietoisuuden Hänestä, jolle tulemme tekemään tilin elämistämme. Virheellisesti elettyinä ne vuorostaan turmelevat ja vääristävät ihmisten käsitteen Jumalasta kääntäen heidän keskittymisensä itsensä säilyttämiseen laillistaen asioita, joita ei edes siedetty vielä sukupolvi aikaisemmin.


Avioliiton voima löytyy siitä yhteyden kauneudesta samalla kun juhlitaan myös erilaisuuksia. Kaksi on parempi kuin yksi vain silloin kun heillä on yhteys. Kaksi on vähemmän kuin yksi, jos he ovat eripuraisia. Näin elämä on suunniteltu. Ehkä tämän yhtälön kanssa voimme nähdä kuinka yhteiskunta vajoaa niin nopeasti karuuteen ja menetyksen tilaan. On vaikeaa selvitä kun putoamme kahdestä vähemmäksi kuin yhdeksi uudelleen ja uudelleen.


Barry ja Lori Byrne ovat tunnistaneet Jumalan sydämen avioliittoja je perheitä kohtaan. He ovat laittaneet elämänsä kaikken nähtäville voidakseen auttaa muita. Heidän rehellisyytensä ja läpinäkyvyytensä ovat aseistariisuvia ja kutsuvia. He eivät halua pitää mitään esteinä ja se toimii.


Heidän palvelutyönsä on syntynyt heidän taipaleestaan terveeseen suhteeseen omassa elämässään. Heidän löytämänsä läpimurrot ovat taattuja tuomaan voimakkaan vaikutuksen ihmissuhteisiin pitkälle tuleviin vuosiinkin.


Heidän työpajansa vievät osallistujat löytöretkelle tutkimaan Jumalaa, Hänen hyvyyttään, Hänen käytännöllistä ihtohimoaan meitä ja ihmissuhteitamme kohtaan, Hänen viisauttaan ja sitä roolia, miten me saamme elää niitä todeksi. Ne ovat itsensä löytämistä oikeassa mielessä ilman häpeää tai ”minä ensin” -asennetta, mikä kuvottaa meitä kaikkia. Ne avaavat silmiä innostavalla tavalla. Ne kutsuvat elämään, todella elämään!

Työpajat ovat varustamassa menestyksekkäästi jokaista, joka on halukas tavoittelemaan terveellisiä ihmissuhteita. Vaikka ne keskittyvätkin avioliittoihin, niin monet niiden opeista oikeastaan varustavat meitä kaikilla elämän alueilla ihmissuhteissamme.

Meidän tulisi voida hyvin. Ja sen jälkeen olla niitä, jotka tuovat toivon sanoman kuoleville avioliitoille ympärillämme. Meille on annettu tehtävä tuoda työkalut niille, jotka eivät vain tiedä, kuinka elää oikein.


Olen ällistynyt siitä viisaudesta, minkä Jumala on antanut Barrylle ja Lorille. Heidän materiaalinsa ovat olleet äärimmäisen vaikuttavia tuoden eheyttä ja parantumista pariskunnille – oikeastaa enemmän kuin olemme koskaan näheet minkään muiden materiaalien tai tapahtumien kautta. Vaikutus omassa seurakuntaperheessämme on ollut ihmeellinen. Olemme nähneet tulosta siitä keitä he ovat ja mitä he tekevät. Se on ällistyttävää: pastorin unelma todellakin. Ihmiset parantuvat ja tulevat voimaan hyvin, todella hyvin.


Tämä työpaja voi olla kirjaimellisesti elämän pelastaja niille jotka ovat hautautuneet mahdottoman avioliiton taakan alle. Todistukset pariskunnista, jotka ovat tulleet korjauskelvottoman särykneisyyden kanssa ja sitten avautuneet sekä vastaanottaneet parantumisen, ovat innoittamassa toivoamme. Joku, joka lukee tätä, voi ajatella että ”Minun tilanteessani ei ole toivoa” Tule työpajaan ja tulet löytämään apua. Pariskuntana yhteistyössä Pyhän Hengen kanssa tulette näkemään kuinka elämä ja toivo voivat tulla avioliittonne jokaiselle osa-alueelle.


Jos olette vasta yhteiselonne alkutaipaleella ja haluatte oikeat välineet terveellistä ja tyydyttävää avioliittoa varten, tämä työpaja auttaa lähettämään teidät kaikkea sitä kohti, mitä Jumala on valmistanut teitä varten. Se voi säästää vuosien päänsäryt ja aloittaa elämänne suurenmoisimman matkan.


Olemme iloisia suositellessamme Barry ja Lori Byrneä teille. He elävät sitä, välittävät sitä ja ovat maksaneet hinnan saadakseen tämän meidän kaikkien ulottuville.


Bill & Beni Johnson

Bethel -seurakunnan johtavat pastorit, Redding, Kalifornia

Maan päällä niin kuin taivaassa sekä Iloinen esirukoilija -kirjojen kirjoittajat


In English:


Much more info, testimonies etc. at www.loveaftermarriage.org

Love After Marriage: About Us
bottom of page