top of page

TURNING INTEREST INTO ACTION

Taustaa

Radical Love Finland toimii osana kansainvälistä Radical Love -liikettä, jolla on halu työskennellä yhdessä eri yhteisöjen kanssa luoden tilaisuuksia, joissa ihmiset voivat olla Jumalan rakastamia. Radical Love -työstä Suomessa vastaavat Sami & Saara Kemppainen.


Jeesus käski meidän rakastaa toisiamme, niin kuin Hän rakasti meitä. Me rakastamme, koska Hän rakasti ensin meitä. Radical Loven ajatuksena on palata takaisin perusasioihin, takaisin aitoon ja todelliseen rakkauteen. Se on paikka, jossa voimme olla Jumalan rakastettuina ja valtuutettuina rakastamaan niitä ihmisiä, keitä tapaamme päivittäin, juuri niin kuin Jeesus rakasti sinua... radikaalilla rakkaudella.


(Joh.13:34 kertoo siitä, että Jeesus käski meitä rakastamaan toisiamme, niin kuin Hän rakasti meitä)


Radical Love alkoi Åressa maaliskuussa 2010. Liikettä aloittamassa oli Åren Lighthouse seurakunta ja suurena apuna oli Bethel -seurakunta Kalifornian Reddingistä. Erilaiset paikalliset seurakunnat tulivat yhteen ja kokoontuivat Isä Jumalan ja Hänen ihmeellisen rakkautensa ja läsnäolonsa ympärille! 


Seuraavaksi Marraskussa 2010 oli Radical Love -tapahtuma Helsingissä. Gospel Boarders, One Desire -ministry, ESY, Nordic Mission Harvest sekä Åren Lighthouse tulivat yhteen ja järjestivät Radical Love -tapahtuman ja se oli hämmästyttävän hyvä. Jumala ilmestyi, rakasti ihmisiä ja muutti elämiä.


Radical Loven sydämen syke on työskennellä luodakseen tilaisuuksia, missä ihmiset erilaisista seurakunnista ja taustoista voivat kokoontua yhteen Isä Jumalan ympärille ja vastaanottaa Hänen Rakkauttaan... koska loppujen lopuksi, me kaikki olemme Hänen lapsiaan!


Radical Love -liikkeen näkynä on että ihmiset voisivat rakastaa toisiaan niin kuin Jeesus rakasti meitä!


Kutsumuksenamme on luoda paikkoja / pitää tapahtumia, missä ihmiset voivat kokea Jumalan rakkauden, vapautua, parantua, täyttyä ilolla ja tulla valtuutetuiksi osoittamaan rakkautta ennen kokemattomilla tavoilla. Haluamme auttaa ihmisiä löytämään elävän suhteen Jumalan kanssa sekä varustaa heitä elämään rakkauden täyttämää elämää niin että Jumalan todellisuus saa vallata yhä enemmän tilaa ympärillämme.Ydinarvomme ovat:


Rakkaus


Jumalan läsnäolo


Ylistys


Hengen yhteys


Jumalan hyvyys

Taustaa: About Us
bottom of page