top of page
SLW.jpg

Single Life Workshop

TURNING INTEREST INTO ACTION

Single Life - työ jatkuu DVD työpajojen kautta


Ensimmäinen SLW-työpaja pidettiin Suomessa 26.-29.7.2012 ja siitä on kuulunut niin paljon loistavia todistuksia :)


Seuraava Single Life Workshop järjestettiin 14.-17.7.2013 Himoksella


Love After Marriage -työ on jatkunut Suomessa jo kahden DVD -kurssin verran ja niistä on myös tullut todella paljon hyviä todistuksia, eli Jumala toimii myös näin toteutetun kurssin kautta loistavasti. Sekä LAM- että SLW -kurssien läpikäyneet ja johtajien hyväksymät ihmiset voivat jatkaa työtä mähden materiaalien avustuksella myös omissa vaikutuspiireissään...

Suosituksia:


“Kävin itse kyseisen Single Life Workshopin Kaliforniassa ja se todella muutti koko elämäni! Itseasiassa sain valtavat läpimurrot tällä alueella ja sain kokea Jumalan eheyttävän voiman kun jakaa asioita omasta elämästä pienessä turvallisessa ryhmässä, ja saa kuunnella Byrne:tten opetuksen viisauden ja voitelun kyseisellä alueella. Sain kasvaa Jumalan poikana jä nähdä kuinka näkökulmani vastakkaista sukupuolta, kaverisuhteita, seksuaalisuutta jne. muuttui valtavasti ja aloin näkemään asiat niin kuin Jumala on tarkoittanut. Oppia elämään puhdasta, arvokasta elämää ja näkemään asiat Jumalan tarkoittamina muuttaa jokaisen perspektiivin asiota kohtaan ja avaa silmät näkemään asioiden todellisuuden ja tärkeyden! Oppia elämään kuninkaallisena Jumalan poikana ja tyttärenä! Suosittelen ehdottomasti jokaiselle!!”

Siunauksin, Juho Kuure

”Barry ja Lori ovat tänä päivänä yksiä eturivin johtajista avioliittotyön saralla. Dramaattiset muutokset ihmisten elämissä, joiden kanssa he työskentelevät, ovat johdonmukaisesti täynnä ihmeitä. He ovat luomassa intiimiyden tasoa, läpinäkyvyyttä ja herkkyyttä aviopareille, mikä on yllättävä jopa niille ketkä ajattelevat, että heillä on hyvä avioliitto. Suosittelen erittäin suuresti heidän palvelutyötä ja kaikkea, mitä voitte saada käsiinne näiltä eteviltä johtajilta.”

Danny Silk

Bethel -seurakunnan perhetyön pastori, Redding, Kalifornia

Kunnioituksen kulttuuri -kirjan kirjoittaja

”Barry ja Lori Byrne ovat eräitä eniten yliluonnollisesti lahjakkaista ihmisistä, joita olen koskaan tavannut. Heidän kykynsä ennallistaa, kohentaa ja elävöittää aviopareja on todellinen ihme Jumalalta. Olen todistanut monien avioliittojen uudistuvan heidän palvelutyönsä kautta. Suosittelen heitä erittäin suuresti.”

Kris Vallotton

Bethel -seurakunnan apulaisjohtaja, Redding, Kalifornia

Elämä Kuninkaan perheessä sekä Anteeksiantamisen yliluonnollinen voima -kirjojen kirjoittaja

Lisää tietoa ihmissuhde -työpajasta:


Single Life Workshop (SLW) kouluttaa ihmisiä tulemaan terveiksi yksilöiksi joillla on terveelliset ihmissuhteet. Se on ollut todella muuttava kokemus monille jotka ovat osallistuneet, auttaen heitä pääsemään vapauteen rasitteistaan ja menemään eteenpäin elämissään.


Barry ja Lori Byrne ovat tunnettuja Love After Marriage (LAM) Rakasta vihkimisen jälkeen -työpajoistaan, mitkä ovat olleet apuna ennallistamassa satoja vaikeuksissa olleita avioliittoja ja tekemässä terveellisistä avioliitoista vielä parempia, kehittivät SLWn. Saatuaan pyyntöjä sinkuilta päästä mukaan LAM työpajoihin, Byrnet tajusivat, että monet avioliiton ongelmat voitaisiin välttää varustamalla sinkkuja monilla niistä elementeistä, mitä käytetään avioliitto työpajassa. Joten ottaen komponentteja, jotka koskevat sinkkuja  LAM työpajoista sekä kehittämällä uusia koulutusalueita, he kehittivät työpajan, joka on valmistamassa sinkkuja ymmärryksellä ja valmiuksilla, joita he tarvitsevat päästäkseen eteenpäin terveellisissä ja täyttävissä Jumalan tarkoittamissa ihmissuhteissa. 


Single Life Workshopeissa emme usko vain opetukseen ja tiedon jakamiseen. Laitamme miehet ja naiset pieniin ryhmiin, jotta he saavat  mahdollisuuden käyttää antamiamme työkaluja oppiakseen suhtautumaan toisiisa hyvin, jakamaan omia asioitaan sekä oleman oma itsensä. Heillä on 36 tuntia aikaa olla ryhmissään ja  puhua, leikkiä, nauraa ja työstää merkittäviä asioita, jotka estävät heitä elämästä terveissä, läpinäkyvissä ja intiimeissä ihmissuhteissa. Tämä työpaja ei ole parin löytämistä varten, vaan jotta tulisimme terveiksi, itsevarmoiksi ja valmiiksi. Opimme kuinka elää hyvin ihmissuhteissä, olimmepa sitten ystäviä, seurustelemassa tai valmistautumassa avioliittoon.

Miten Single Life Workshop eroaa tyypillisistä sinkkujen koulutuksista?


Sinkku -koulutuksilla (erityisesti kristityillä) on usein huono kaiku, joka tulee niiden mukana. Monesti ne ovat täynnä uskonnollista retoriikkaa, mitä tehdä tai mitä ei saa tehdä. Sinkku-ohjelmat on niin keskittynyt oikean ja väärän, että yksilö jää ilman käytännön työkaluja, suuntaa tai toivoa suhteesta, joka tulee kestämään ja olisi mielekäs. Single Life Workshopissa meillä on yksi painopiste - Ihmissuhteet - ja kuinka elää niissä hyvin. Sen sijaan, että puhuisimme erilaisista ihmissuhde filosofioista, meidän mielestämme on elintärkeää, että pääset työpajassa harjoittelemaan ja kokemaan asioita niin paljon kuin mahdollista. Siellä tulee olemaan opetusta, mutta ensisijainen kasvu tulee tilaisuuksista soveltaa näitä opetuksia pienryhmien sisällä joihin jokainen henkilö ohjataan. Emme ole tarjoamassa paikkaa tavata joku, vaan työpajan, jossa harjoitella taitoja, joita voit käyttää tehdäksesi mistä tahansa suhteesta terveempiä. Luomme turvallisen ympäristön, jossa voit alkaa jakaa ja rakentaa suhteita haavoittuvalla ja avoimella tavalla oman pienryhmäsi ihmisten kanssa. Tulet saamaan kokemusta siitä, miten antaa ja vastaanottaa, luottaa ja olla luotettu todellisissaa ihmissuhteissa. Tulet oppimaan käytännöllisiä ja tehokkaita ihmissuhde -työkaluja. Workshopin tavoite ei ole vain kannustaa romanttisiin suhteisiin, vaan etsimään Jumalallisia suhteita kaikilla elämän osa-alueilla ja etenkin vastakkaista sukupuolta kohtaan niin, että kun tapaat sen oikean tulet olemaan valmis.


Tämä työpaja on antaa sinulle toivoa loistavaa avioliittoa varten ja valmistaa sinua sitä merkittävää henkilöä varten, joka Herralla on sinulle! Sillä ei ole väliä, kuinka olette kasvaneet, mitä on tullut sinua vastaan tai mitä rikkomuksia tai petoksio olet joutunut kestämään. Herran halu sinun kohdallasin on, että voit kokea Hänen rakkautensa hengellisesti, emotionaalisesti ja seksuaalisesti sen henkilön kautta, jonka kanssa tulet yhdeksi lihaksi. Kuinka tavoittelet vastakkaista sukupuolta, opit sanomaan "ei", katsomaan ja rakastamaan kehoasi sellaisena kuin Jumala sen näkee, tulet kaikkein luottavaisimmaksi ja vapaimmaksi henkilöksi mitä voit olla, ja alat tunnistaa omia seksuaalisia halujasi Jumalalta tulevina ja oppimaan miten ilmaista niitä Jumalallisella tavalla. Näet seksin uskomattomana lahjana, jonka Jumala on antanut aviomiehelle ja vaimo, kuulet ilmestystä Herralta,ljoka tulee valmistamaan sinut emotionaalista ja seksuaalista yhteyttä varten kumppanisi kanssa. Tulemme puhumaan vaikeistakin asioista, mitä häpeä yrittää pitää piilossa. Se, että mikään ei ole kätkettyä kuvaa uutta viinileiliä, mitä Herra on tuomassa seurakuntiin ja osaksi ihmissuhteita. Miehet ja naiset oppivat jakamaan asioita, josta he eivät ole koskaan ennen puhuneet, koska se on turvallinen paikka. Ihmiset tuntevat rakkautta toistensa kautta tavalla, jota he eivät ole tunteneet omissa perheissään. Sinkut toimivat seurakunnissa kaiken sen tuen, rakkauden ja totuuden kanssa, tavalla miten Jumala on aina sen tarkoittanut olevan!


Single Life Workshop kouluttaa sinua tulemaan tervelliseksi yksilöksi jolla on terveelliset ihmissuhteet. Se on ollut muuttavaa monille, jotka ovat osallistuneet auttaen heitä pääsemään vapauteen ja siirtymään eteenpäin.
"Emme halua tämän olevan vain joku toinen opetuspaketti. Meillä on jo niin paljon tietoa. Tämä ei tule olemaan vain toinen pastori puhumassa. Haluamme että te pystytte kokemaan ihmissuhteiden asioita. Haluamme että lähdette mukaan, voitte olla haavoittuva, ja otatte riskejä pelottavillakin alueilla. Voitte oppia luottamaan, ja oppia elämään vastakkaisen sukupuolen kanssa. Single Life Workshop tulee olemaan turvallinen ympäristö harjoitella ja oppia elämää "Mitä saat Single Life Workshopista?


Käytännön työkaluja, jotka auttavat turvaamaan terveitä ihmissuhteita
Keskittyminen tulemaan kokonaiseksi yksilöksi, joten kun haluat olla suhteessa, niin sinulla on kokonainen yksilö tarjottavana
Sisäistä paranemista alueilla, jotka estävät meitä suhteissamme ja yhteydessämme
Päästä eroon kaikesta häpeästä, joka saa meidät piilottamaan osia elämästämme niiltä jotka ovat meitä lähellä.
Miten kommunikoida ja jakaa elämää herkällä tavalla, joka rakentaa luottamusta ja suhteita.
Kuinka ilmaista rakkautta ja huolenpitoa terveellisesti vastakkaiselle sukupuolelle
Oppia omaksumaan seksuaalisuutemme antaen Jumalan opettaa meille sen sijaan, ett

tukahduttaisimme tai vaientaisimme sen.
Miten puolustaa itseäsi suhteissa ja kommunikoida tarpeistasi olematta itsekäs.
Laittaa hyviä rajoja suhteisiin, jotka todella syventävät yhteyttä ja parantavat suhdetta.
Miten tavoitella vastakkaista sukupuolta tavalla edellyttää sydämen riskeeraamista
Esimerkkejä terveestä läheisyydestä ja seksuaalisuudesta avioliitossa.
Toivoa, että Jumala on oikea suhde erityisesti sinulle.
Ennen kaikkea oppia kuulemaan Jumalan meidän suhteitamme koskien ja antaa Hänen ohjata meitä kulkiessamme tällä matkalla yhdessä.
Kohtaat syvään juurtuneita kysymyksiä, jotka estävät meitä suhteissamme
Opimme rakastamaan itseämme, jotta voimme antaa muidenkin rakastaa meitä
Harjoittelemme jakamista ja haavoittuvuutta pienen ryhmän sisällä turvallisesti
Kehittämään todellisia ihmissuhteita 
Keskustelua, miten tavoitella ja sitoutua vastakkaiseen sukupuoleen parisuhteessa
Kotitehtäviä, jotka haastavat ja aktivoivat opetuksen aiheissa
Kehitämme terveitä rajoja ja opimme totuutta "ei" -sanan käytöstä
Keskustelua Seksuaalisuudesta
Pidetään hauskaa yhdessä ja opitaan luottamaan muihin

Single Life Workshop: About Us
bottom of page